Category: Hotels Restaurants Catering -> Catering services Country: Poland Featured products [Poland]usługa kelnerskaKelner Service prowadzi wynajem kelnerów,
głównie na terenie Warszawy i okolic.
Nasi pracownicy charakteryzują się wysoką kulturą osobistą,
pracowitością, uczciwością i doświadczeniem.
Jesteśmy w stanie obsłużyć:
- bankiety
- bale
- wesela
- imprezy okolicznościowe
- cateringi
- lunche
- posiłki hotelowe
- przerwy kawowe, itp.
Cena wynajmu kelnera jest ustalana indywidualnie i zależy od wielu czynników, tj. charakteru imprezy, czasu i miejsca pracy oraz wymaganego[...] [Poland]ZARZĄDZANIE GASTRONOMIĄOferujemy kompleksowe doradztwo w zakresie prowadzenia gastronomii dostosowane do indywidualnych potrzeb i wymagań naszych klientów poprzez:
Outsource'ing wykwalifikowanej kadry managerskiej
Planowanie wstępnego budżetu oraz koordynacja pracy
Projektowanie i aranżacja lokalu
Pomoc przy uzyskaniu niezbędnych dokumentów potrzebnych do otwarcia lokalu
Negocjacje umów handlowych
Pomoc przy wyborze sprzętu i wyposażenia
Pomoc przy wyborze dostawców surowców
Rekrutacja personelu[...] [Poland]CateringOferujemy Państwu catering na najwyższym poziomie, w kraju jak i w Europie. Kompleksowa oragnizacja i obsługa zadowoli najbardziej wymagających klientów. Organizujemy zarówno wesela jak i bankiety, pikniki oraz różnego rodzaju przyjęcia okolicznościowe.[...] [Poland]Organizacja wesel i bankietów.Obiekt w swojej ofercie posiada salę bankietową na 140 osób (w tym przeszkolony ogród zimowy), szałas biesiadny na 80 osób, oraz ogród letni z miejscem na ognisko.[...] [Poland]eRestauracja.pl rezerwacja stolika on-line. Jedyna w Polsce !!!Witamy serdecznie,
Mamy zaszczyt zaprosić Państwa do korzystania z pierwszego i jedynego w Polsce serwisu rezerwacyjnego dla gości restauracji www.erestauracja.pl umożliwia zarezerwowanie stolika on-line w dowolnej restauracji wybranej spośród prezentowanej oferty. Dodatkowo mogą Państwo zamówić taksówkę, kwiaty i wino. Aby móc skorzystać z serwisu należy być zarejestrowanym członkiem Klubu erestauracja.pl. Rejestracja jest darmowa i bardzo prosta a cały proces zajmuje nie[...] [Poland]RestauracjaW stylowej klimatyzowanej restauracji zaspokajamy nawet najbardziej wybredne podniebienia.
Dysponujemy 24-osobową salą restauracyjną z kominkiem oraz połączoną z nią salką konferencyjną na 18 osób.[...] [Poland]HACCPJakość odnosi się do wyrobu, a jej podstawowym celem jest spełnianie potrzeb i oczekiwań klienta. W odniesieniu do żywności, jakość wiąże się z jej bezpieczeństwem, a więc jakością zdrowotną za którą odpowiada jej producent. Zapewnianie jakości polega na planowaniu i systematycznych działaniach niezbędnych do stworzenia odpowiedniego stopnia zaufania, że dany wyrób lub usługa spełni ustalone wymagania jakościowe. Zapewnianie jakości ściśle związane jest z wdrożeniem[...] [Poland]BiesiadyOrganizujemy biesiady zarówno na wyjeździe jak i w naszej restauracji. Dysponujemy wysokiej klasy zapleczem organizacyjnym (zastawa stołowa, dekoracje, oprawa muzyczna, namioty, stoły, oświetlenie, itp.), które umożliwia nam przygotowanie i obsługę imprez nawet do 6000 osób.[...] [Poland]Waiters and attendantsWhen labour costs and administrative burdens stemming from employing new staff are constantly growing outsourcing is an excellent solution.
Waiters and attendants Young, dynamic people, selected in respect to their diligence, discipline and responsibility. They are tried and tested, and systematically trained.
Scope of activity
Our company works in whole Poland. Among our customers there are hotels, restaurants, catering firms, event agencies – both corporate and individual customers.
We[...] [Poland]GASTRONOMICZNE SYSTEMY INFORMATYCZNEPomagamy dobrać i wdrożyć systemy informatyczne dla gastronomii takie jak:
GASTRO SZEF,
LSI Menager,
MICROS i inne
Pomagamy dobrać i wdrożyć systemy informatyczne dla gastronomii które pomagają stworzyć całosciowy skomputeryzowany system rozlicznia od dostaw surowców do sprzedaży gotowych potraw.
W oparciu o programy prowadzimy kalkulację, rozliczamy, raportujemy oraz dodatkowo kontrolujemy gastronomię na każdym stanowisku pracy od szefa kuchni, magazyniera poprzez kierownika[...] |
|